Slide 1
Restoran sa sobama Radočelo
Odmor za celu porodicu
Slide 3
Restoran sa sobama Radočelo
Bašta restorana
Slide 2
Restoran sa sobama Radočelo
Živopisni ambijent
Slide 4
Restoran sa sobama Radočelo
Restoran
Slide 5
Restoran sa sobama Radočelo
Sobe
Slide 5
Restoran sa sobama Radočelo
Sobe
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow

Restoran sa sobama u selu Miliće

Tamo gde je sve počelo

Ugostiteljstvom se bavimo od davne 1982. godine kada smo na mestu današnjeg restorana otvorili bife sa samo 9 stolova. Restoran je danas glavno mesto okupljanja meštana, ali i obavezna stanica turista i putnika namernika. Kapaciteti su prošireni do 70 mesta u unutrašnjem delu i do 80 mesta na terasi sa nadstrešnicom koja gleda na reku Studenicu. Posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge i  probajte ukusna jela domaće kuhinje.

Пусти видео запис

Sobe u sklopu restorana

Zamenite gradsku vrevu žuborom reke Studenice

Pored novootvorenog hotela i brvnare, još šest smeštajnih jedinica u neposrednoj blizini restorana u Milićima su na raspolaganju našim gostima. Iznad restorana se nalazi jedna jednokrevetna, dve dvokrevetne i jedna soba sa jednim bračnim i dva obična ležaja. Iznad garaže se nalazi jedna soba sa bračnim ležajem i jedna sa jednim bračnim i jednim običnim ležajem. Svaka soba ima zasebno kupatilo sa tuš kabinom, ormar za odlaganje stvari, radni sto, noćne komode. Sobe se greju pomoću radijatora na struju i klima uređaja.

Restoran u selu Miliće

Mesto susreta u dolini Studenice

Restoran u selu Miliće se sastoji iz tri dela: aperitiv bara, trpezarijskog dela i spoljne bašte. Pastrmka iz ribnjaka koju sami proizvodimo, domaće čorbe, mlečni proizvodi iz našeg kraja, sveže povrće, domaće lepinje, jagnjeće i svinjsko pečenje, jela po porudžbini samo su neki od specijaliteta koje možete probati kod nas. Osoblje restorana pobrinuće se da posluženja budu pripremljena po Vašem ukusu.

Kako provesti vreme kod nas?

Tamo gde priroda i čovek stvaraju čuda

Neposredno okruženje motela Radočelo garantuje da će Vaš aktivan odmor biti sadržajan i nezaboravan. Veliki broj prirodnih, kulturnih i istorijskih spomenika studeničkog kraja obogatiće vaš boravak kod nas. Kroz niz tekstova približićemo Vam naš kraj i predloge za obilazak kraja.

Pogledajte još iz naše ponude

Objekat raspolaže sa 9 soba za spavanje, ukupnog kapaciteta za 22 osobe tik uz reku Studenicu. U sklopu objekta nalazi se i pansionski restoran u kome se služe jela nacionalne kuhinje.

Preporučujemo Vam da odsednete u moderno opremljenoj brvnari sa 4 smeštajne jedinice nadomak restorana.